Новини в медицині

“Можна зменшити кількість цукру приблизно на дві третини” – дієтолог дала поради, як консервовану продукцію зробити кориснішою

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Виготовлення маринованої продукції потребує великої кількості солі, цукру, а при виготовленні овочевих салатів – ще й олії. Ці компоненти в надмірній кількості здійснюють велике навантаження на організм. Проте, якщо все ж є бажання консервувати сезонні овочі та фрукти, є деякі прийоми, які допоможуть зменшити використання вищезазначених компонентів. Про них в коментарі УНН розповіла терапевт і лікар-дієтолог Тетяна Лакуста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *