Новини в медицині

Маринувати, квасити чи заморожувати? Технолог розповіла, як зберігати плодоовочеву продукцію, щоб зменшити втрату корисних речовин

КИЇВ. 22 серпня. УНН. Маринована продукція зберігає найменшу користь в порівнянні з іншими видами зберігання плодоовочевої продукції. Термічна обробка сприяє зменшенню кількості вітамінів та поживних речовин, а тривалий термін зберігання лише посилює ці втрати. Тож найоптимальніший варіант – це заморожувати та квасити сировину, аби збільшити термін придатності та при цьому максимально зберегти всю користь. Про це в коментарі УНН розповіла кандидат технічних наук, доцент кафедри харчових технологій НУБіП України Марія Жеплінська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *